Maak kennis met de architecten

Een Architectenkavel is ook een keuze voor karakter, gereflecteerd in het ontwerp van de woonplek. Het karakter van Parijsch, en vooral de karakters van één van de vier betrokken architecten. Dankzij hun verhaal, en dat van de toekomstige bewoners, wordt elke woonplek echt uniek!

Sanne van Blok Kats van Veen Architecten

Ik ben Sanne Eekel, architect bij Blok Kats van Veen architecten (BKVV). Wij koesteren duurzame bouwmaterialen en vernieuwende efficiënte bouwtechnieken. Zo zijn wij de ontwerpers van Lofthome, een energiezuinige woning van staal, glas en hout. Perfect voor een Architectenkavel. Het biedt een optimaal wooncomfort en een ruimtelijk groots en transparant leefklimaat dat voor 100% flexibel indeelbaar is. In die flexibiliteit ligt de uitdaging waar ik erg blij van word: het samen uitzoeken welke indeling het beste werkt en daar het passende ontwerp voor maken.

Lees het verhaal van Sanne »

Ana Rocha van Ana Rocha Architecture

Ik ben Ana Rocha (Porto, 1972), in 1996 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en de Universiteit van Porto. Ik werk ruim 22 jaar als architect en ben werkzaam in Den Haag onder de naam ANAROCHA architecture. Ik ben gespecialiseerd in gepersonaliseerde, op maat ontworpen architectuurprojecten. Ieder ontwerp is uniek. Intensief contact met de gebruikers om maximaal begrip te krijgen voor dromen, plannen en gewenste functionaliteiten, staat centraal in het ontwerpproces. Ik creëer  hoogwaardige en integrale architectuur, dat zich kenmerkt door gevoelig gebruik van licht, materiaal en vakmanschap.

Lees het verhaal van Ana »

Arthur van Global Architects

Ik ben Arthur Nuss, architect bij Global Architects uit Den Haag. Wij proberen je altijd te verrassen met verfrissende ontwerpen en ideeën. Met natuurlijke materialen weten we verschillende stijlen te ontwerpen waar je je prettig, vrij en comfortabel in voelt.

Lees het verhaal van Arthur »

Jenny van ZILT architecten

Ik ben Jenny van Heeringen, partner bij ZILT architecten. Samen met Rindert Gerritsma zijn wij een architectenbureau dat zich bezig houdt met zeer diverse opdrachten van verschillende schaalniveaus. Na onze opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten (interieurarchitectuur) studeerden we beide af aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam. Architectuur en interieur zijn voor ons dan ook één geheel en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarbij speelt ruimtelijkheid en licht een grote rol. Door middel van vides en doorkijkjes ontwerpen we een sculpturaal geheel waarbij beneden en boven, binnen en buiten met elkaar verbonden zijn.

Lees het verhaal van Jenny »

Blijf op de hoogte van Architectenkavels
Ontvang relevante updates rondom Architectenkavels.

Waarom aanmelden?

  • Mis niets! Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een kavel

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.