Wonen aan water en groen
Kavel L65 t/m L69 & M70 t/m M72

Aan de zuidkant van het plangebied komt een mooie rij van 8 Architectenkavels. Deze kavels zijn prachtig gelegen aan het water en krijgen een open karakter d.m.v. glazen gevels of grote raampartijen. Het gevelmateriaal wordt steenachtig en/of warm van kleur.

Er zijn geen kavels meer beschikbaar aan dit hof. Wel zijn we nog bezig met de ontwikkeling van nieuwe kavels. Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Lofthome

Voor de M kavels hebben we een voorbeeld van een Lofthome laten uitwerken. Zo kun je zien hoe dit type woning op bijvoorbeeld een M kavel past. De M kavels hebben alle 3 dezelfde afmeting, namelijk 512 m². De Lofthome is uitgewerkt in beeld, plattegrond en de prijzen. Je kunt natuurlijk voor een M kavel kiezen zonder Lofthome en je kunt de Lofthome natuurlijk ook op elke andere kavel laten bouwen. Bekijk hieronder de video over Lofthome of download de brochure. 

Download de brochure over lofthome →

Voorbeelden

Bekijk de situatiekaart of download de plankaart om de locatie van deze kavels te bekijken.

Plankaart kavels aan het water en groen

 

Bekijk de video

In onderstaande video vertellen we je graag meer over de nieuwe kavels, waaronder de kavels aan het water en groen.

Blijf op de hoogte van Architectenkavels
Momenteel zijn er geen Architectenkavels meer beschikbaar. We zijn bezig met de ontwikkeling van nieuwe kavels. Het is nog niet bekend wanneer deze in verkoop gaan. Meld je hieronder aan en we houden je op de hoogte indien hier meer over bekend is.

Waarom aanmelden?

  • Mis niets! Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een kavel

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.