Over Architectenkavels

Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk van natuur. Een plek die bruist, spannend en afwisselend is. In Parijsch bieden wij architectenkavels aan met verschillende afmetingen, verschillende prijzen en met een andere ligging. Ook zijn er verschillende thema’s vast gesteld die voldoen aan het beeldkwaliteitsplan.

Binnenkort nieuwe kavels in verkoop

De eerste uitgegeven kavels staan onder optie of zijn verkocht. Een aantal kavel eigenaren zijn inmiddels al gestart met de bouw van de woning. Het is prachtig om de bouw van deze mooie woningen te volgen waarvan de verschillende ideeën en ontwerpen goed in het beeldkwaliteitsplan en de wijk Parijsch passen.

Binnenkort komen er nieuwe architectenkavels in de verkoop. Ook hier heb je de keuze uit een kavel die bij je past. De kavels liggen in de wijk Sporthelden West en hebben verschillende afmetingen, prijzen en ligging. Op deze manier kies je zelf de kavel die bij je past. En die aansluit bij het ontwerp wat je in gedachten hebt en gaat vormgeven met de architect.

Laat je inspireren

Geniet van de vrijheid om je keuze te maken voor een kavel waarop je de meest geschikte woning kunt laten bouwen. De contouren en het bouwvlak per kavel ligt vast. Laat je inspireren, maak je keuze en ga de woning samen ontwerpen. Met je gekozen architect kun je aan de slag om de woning te ontwerpen en vorm te geven. Een eigen droomhuis ontwerpen en bouwen is een avontuur. Er is lef voor nodig, want er komt veel bij kijken. Zelfbouw is een leuk, spannend maar ook langdurig traject. Met dit stappenplan willen we je goed informeren.

Bekijk het stappenplan

Natuurlijk wonen

Vanaf de kavels geniet je van het omliggende rivierenlandschap. En van een omgeving met veel bloemen. Bloemen die vlinders aantrekken. Natuurlijk ook grote bomen, bomen en struiken met fruit. Er zijn plekjes om te picknicken, om te ravotten en om naar de zonsondergang te kijken. Op verschillende plekken lopen beesten rond, kippen of schapen bijvoorbeeld. En er is veel water. Om te vissen en om te zwemmen.

Wonen in Parijsch, Culemborg

De Architectenkavels zijn gelegen in de levendige wijk Parijsch in Culemborg. Deze nieuwe wijk is volop in ontwikkeling. Het is niet een dertien in een dozijn nieuwbouwwijk. Parijsch is écht anders dan de massa. De wijk bestaat uit diverse afzonderlijke buurtjes met ieder hun eigen karakter. En ook in Culemborg is genoeg te beleven.

Ontdek Culemborg »

Welk karakter past jou?

Het nieuwe gebied in Parijsch krijgt een avontuurlijke invulling met veel afwisseling en volop ruimte voor spannende (duurzame) initiatieven. Hier passen niet alle architecten en ontwerpen bij. Dit vraagt om architecten met karakter.

Daarom hebben wij gekozen voor Ana, Arthur, Jenny en Sanne. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met het project en zijn als geen ander in staat om elke kavel en ontwerp uniek te maken. Nieuwsgierig naar hun filosofie en verhalen?

Maak kennis met de architecten »

Interesse? Meld je aan en ontvang direct de brochure!
En ontvang relevante updates rondom Architectenkavels.

Waarom aanmelden?

  • Mis niets! Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een kavel

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.