Contact

Wij staan voor je klaar

Het team van Architectenkavels staat voor je klaar bij de verkoop. Bel of mail met één van de makelaars of kom langs in het infocentrum Atelier Parijsch. We werken als één team en hebben maar één doel: alle kopers voorzien van juiste informatie en een goed advies. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken.

Infocentrum Atelier Parijsch
Prijsseweg 14 A3
4105LE in Culemborg

Openingstijden

Wegens de Corona maatregelen is het Atelier momenteel niet geopend voor bezoek. Je kunt wel een afspraak met ons maken om ons via Teams te spreken. 

Je kunt ons dan een e-mail sturen via info@parijsch.nl

Of neem contact op met één van de makelaars

Brecheisen 
Maliebaan 2, 3581 CM Utrecht
nieuwbouw@brecheisen.nl
t. 030-20 036 00

Weeda en Jellema
Zuiderwal 42, 4101 EK Culemborg
info@w-j.nl
t. 0345 – 516 666

Van Kessel Kroezen
Varkensmarkt 3, 4101 CK Culemborg
info@vankesselkroezen.nl
t. 0345 – 522 522

Met wie bouw jij jouw droomhuis?

Zelf een huis laten bouwen is al spannend genoeg. Daarom raden wij een goede aannemer aan die met jou naar het gewenste eindresultaat toewerkt. Je bent vrij om zelf een bouwer te kiezen van jouw voorkeur. Hieronder raden we diverse partijen aan waar wij goede ervaring mee hebben. We hebben twee bouwbedrijven, één tuinontwerpbureau en twee interieurstylisten geselecteerd. Je bent niet verplicht om met deze partijen samen te werken.

JCVANKESSEL

DIt is een bedrijf die al bijna 50 jaar ervaring heeft en die de hele bouwketen beheerst. Zij geven advies en hebben alle disciplines in huis, van architectuur, bouwen en installaties.

Ga naar de website van JCVANKESSEL →

Bouwbedrijf Willem Beverloo

De focus van Bouwbedrijf Willem Beverloo ligt op kleinschalig tot middelgrote werken in nieuwbouw, renovatie/restauratie en verbouw/onderhoud.

Ga naar de website van Willem Beverloo →

Thijs Magielse
Voor maatwerk in tuinontwerp, tuinaanleg en beheer in midden-Nederland kan je terecht bij Thijs Magielse Tuinen. Zij zijn een fullservice tuinaannemer met als visie tuin en woongedeelte één maken. Jouw input als opdrachtgever is daarbij leidend. Het resultaat? Een tuin waarin je jouw wensen en dromen op duurzame wijze verwezenlijkt ziet.

Ga naar de website van Thijs Magielse →

Ywish Interieur Design

Ywish Interieur Design is ene onafhankelijk interieur ontwerpbureau en die unieke ontwerpen maakt voor de meest uitlopende ruimtes. Met de juiste meubels, kleuren, stoffen en verlichting wordt elke ruimte een thuis. Ywish Interieur Design brengt je interieur tot leven.

Ga naar de website van Ywish →

Nathalie van Noordenne

Nathalie van Noordenne is interieurontwerper en helpt je graag met de inrichting van je woning. Een nieuw interieur ontwerpen betekent voor haar een bijzonder en uniek verhaal vertellen. Jouw verhaal. 

Ga naar de website van Nathalie van Noordenne →

Architectenkavels is een project van:

Interesse? Meld je aan en ontvang direct de brochure!
En ontvang relevante updates rondom Architectenkavels.

Waarom aanmelden?

  • Mis niets! Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een kavel

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.