Wonen langs de bomenlaan
Kavel L62 en L65

Deze Architectenkavels zijn gelegen aan een mooie bomenlaan. De woningen vormen samen met de bomenlaan een mooie begrenzing van het gebied. Geheel passend in het natuurlijke landschap van de omgeving. Het gevelmateriaal mag steenachtig en/of warm van kleur zijn. De ‘achtergevel’ van de woning heeft een vaste positie op de kavel. Dit kan je ook zien op het kavelpaspoort. Vanaf de meest zuidelijke kavel tot de meest noordelijke kavel verspringt de achtergevel van elke woning.

Momenteel zijn er geen kavels langs de bomenlaan beschikbaar. Wel zijn we bezig met de ontwikkeling van nieuwe kavels. Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Voorbeelden

Bekijk hieronder de voorbeelden. Bekijk de situatiekaart of download de plankaart om de locatie van deze kavels te bekijken.

Plankaart L62

Plankaart L65

Bekijk de video

In onderstaande video vertellen we je graag meer over de nieuwe kavels, waaronder de kavels langs de bomenlaan.

Blijf op de hoogte van Architectenkavels
Momenteel zijn er geen Architectenkavels meer beschikbaar. We zijn bezig met de ontwikkeling van nieuwe kavels. Het is nog niet bekend wanneer deze in verkoop gaan. Meld je hieronder aan en we houden je op de hoogte indien hier meer over bekend is.

Waarom aanmelden?

  • Mis niets! Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een kavel

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.